Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Sunday, September 8, 2013

Product Workshop September 2013


Aktiviti minggu pertama September 2013, ialah Product Workshop yg dikelolakan oleh Sales Directors kami di Mary Kay. Bertempat di pusat latihan dan aktiviti kami di Kota Damansara, bengkel yg dihadiri oleh lebih 20 org consultants dan beberapa org Sales Directors yg sama2 belajar dan menambah pengetahuan product sedia ada.

Tenaga pengajar pada hari tersebut ialah SD Kak Hasnah, antara pakar product dalam area kami. Pengalaman beliau dlm kerjaya ini yg lebih 4 tahun telah byk membantu kami dalam solution consultation dan skin analysis. Yang lain seperti SSD Ruby, SD Zabrina dan SSD Rokie juga hadir untuk sama2 take part dlm sesi training ini. Perkongsian dan penerangan dari para SD amat membantu kami untuk lebih memahami kegunaan setiap product dan bagaimana nak sesuaikan dgn keperluan client kami.

Selain Unit Meeting kami sbyk sekali seminggu, penglibatan kami dalam aktiviti2 seperti ini juga amat penting dalam menjalankan tugas kami dgn baik dan cemerlang. Kerana kami percaya melalui ilmu pengetahuan dan skil yg mantap dapat membantu kami serve customer kami dgn baik, sekaligus membantu kami dalam mencapai impian dlm kerjaya ini.

Ini juga adalah sebab kenapa saya memilih kerjaya sebagai consultant di Mary Kay, kerana di sini kami penuh dgn aktiviti pembelajaran dan latihan seperti ini.

Terima kasih tak terhingga kepada semua seniors, leaders dan Sisters kami di MK kerana tanpa mereka tiadalah kami di sini.

INTAN ALIAS
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia


Call/SMS/Whatsapp
019-236 8847 or 013-2500 507


Email
intanjufflisa@gmail.com


No comments:

Post a Comment