Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Thursday, January 4, 2018

Mary Kay Timewise Replenishing Serum+C : Vitamin C Untuk Kulit Tanpa Perlu Suntikan


Hai hang paaa!

Haha macam pelik lak =)

Anyway,
I am soo excited this month January 2018 ni, sebabbbbb..

Kita ada produk terbaru (well not actually baru la) !

It's the new look and improvised TIMEWISE REPLENISHING SERUM+C uolssss.

O OK, uols dah tahu kewujudannya eh? Well sangatlah bagus, but I am going to share anyways.

hikhik
*image from Pinterest


Apa yang 4 Perubahan atau perbezaan tentang TW Serum+C kali ni ?

-1-
Ia dalam SATU botol sahaja. 44ml. 
Yang lama punya ada 4 tube (7.5ml each) tahan sebulan je.
(yang lama tu, kalau ikut aturannya, kene 4 minggu pakai ya utk dpt result yg optimum)

-2-
Sebotol ni tahan for 6 minggu
berbanding tube yang lama yg kecik tu (1 week per tube)

-3-
Improvised dan dikilangkan Mary Kay USA, yang dulu punya di Korea.

-4-
Yang ni paaaaling penting : HARGA LEBIH MURAH berbanding yang lama punya!
Penjimatan dalam 50% uols.

Ni yang korang nak sangat kan. He he =)

kalau nak tahu harga, no choice, kene contact saya ok!


Dengan ingredient yang sama : buah-buahan dan tumbuhan yang power dengan ciri ANTIOKSIDA nya,
dengan packaging yang mudah (sebab sebotol je) dgn price yang lebih berpatutan.

Kalau korang nak tahu la, company jimat tang packaging dia.

Saya diberitahu yang packaging di Korea tu lebih mahal, so company buat R&D di USA
dan came up dengan packaging terbaru ni without ganggu ingredient dan secret recipe nya.

Lantas, cewah, dapat jimat dengan lebih banyak tapi kualiti dan result tetap sama.


Meh kita recap balik apa kegunaan Serum+C nie :-
OK tak uols?

Basically, Serum+C ni untuk yang nak kulit dia tegang, anjal, kurang garis halus.

Bantu juga untuk mencerahkan kulit you.
Sebab semua orang tahu Vitamin C ni juga untuk pencerahan kan.

Yang orang kita zaman skang ni yang suka suntik-suntik tu, yang suka makan kolagen tu, dengan Serum+C yang ini, dah tak yah dah nak melalui semua tu.

Sapu-sapu je nanti cantik. Gittew!

Dan sebab dia Anti-Oksidan, so kulit uols sentiasa nampak muda dan terlindung
dari kesan kerosakan.

Hmm, dia macam.. korang bayangkan buah epal yang dikupas kulitnya.
Korang biarkan dia di udara tanpa apa-apa protection selama 2-3 hari.

Kesian, bogel  epal tu. Tak rela, tak rela!

Last sekali, apa jadi kat buah epal yang malang itu?

LEBAM dan KUSAM kan.

Itulah kesan OKSIDA dari udara. Dengan radikal bebas pencemaran lagi.
Cara diet korang lagi. 

Ehhhh, ada kaitan juga tau.

Kulit kita camtu juga ekceli. Sama. Jika takde vitamin C ni, kulit kita akan KUSAM dan LEBAM
sebab dah ROSAK!

Sadih kan. Kita biarkan kulit kita bertarung sorang-sorang dengan radikal bebas yang ganas tu.
Setiap hari!

Kata nak awet muda, nak cun sokmo walau usia makin meningkat.

Korang tak nak ke?

Sebab tu korang kene consider untuk pakai Serum+C ni.

dannnnnnn

amalkan RUTIN PENJAGAAN KULIT yang SESUAI dan BETUL.

Ingat tu pesan hakak ni tau.

OK till then, nanti kita citer-citer lagi ok.

Nak tanya apa-apa, nak tanya skin consultation ke apa ke,
you know how to get in touch with me =)

#JOM_CANTIK_SOKMO

INTAN ALIAS
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Whatsapp / SMS
013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com


No comments:

Post a Comment