Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

[ Skincare & Makeover Class ]Sebagai seorang Beauty Consultant, tugas saya ialah untuk memberi pendedahan dan mendidik masyarakat, wanita khususnya, tentang kepentingan penjagaan kesihatan dan kecantikan kulit dan penampilan diri.


Anda dijemput untuk menghadiri Kelas Kecantikan dan Tatarias saya untuk belajar dan melihat perubahan (makeover) anda dengan menggunakan teknik yang bakal saya tunjukkan.

6 Sebab kenapa anda perlu hadir ke Kelas Kecantikan dan Tatarias saya

(1) anda dapat belajar dan menambah info tentang langkah penjagaan kecantikan kulit wajah dan tips kecantikan

(2) anda akan berpeluang memanjakan diri (pampering) dan diservis secara profesional dan ekslusif dengan bantuan saya, Perunding Kecantikan Mary Kay yang bertauliah

(3) anda dapat mencuba dan merasai sendiri rangkaian produk skincare, body care dan make up Mary Kay yang tidak didapati di kaunter atau kedai biasa

(4) anda akan dicadangkan solusi/solution yang sesuai dan customized mengikut keperluan dan masalah kulit anda melalui rundingan individu (individual consultation)

(5) anda boleh membeli belah produk Mary Kay kegemaran anda dan akan mendapat penghantaran product percuma

(6) anda akan dapat free gifts yg istimewa daripada saya

Dan yg paling penting... kelas saya adalah PERCUMA!

Agenda Kelas:-
- Spa Bibir dan Tangan
- Facial Langkah demi langkah
- Asas Solekan & Makeover
- Rundingan Individu (Individual Consultation)


*Alamat Mary Kay Centre (PJ) : Aras 8, Blok 6, Bangunan VSQ @ PJ City Centre, Jalan Utara, Petaling Jaya, Selangor. 

*Landmark : Berhampiran Stesen LRT Asiajaya, Hotel Armada, Hospital Mata Tun Hussein Onn di tepi Lebuhraya Persekutuan. 

*Alamat D'Butterflies Centre (Cheras) : 5C, Tingkat 2, Jalan Suarasa 8/7, Bandar Tun Hussein Onn, Cheras, Selangor. 

*Landmark : Berhampiran AEON Big Cheras 

Walaubagaimanapun, saya juga akan pertimbangkan special request jika anda ingin saya mengadakan kelas di pejabat atau di tempat anda (hari minggu sahaja), atau bengkel kecantikan di luar Lembah Kelang juga boleh dirundingkan.

Saya dan unit saya juga akan mengadakan Bengkel Kecantikan yg terbuka kepada semua, setiap bulan sekali. Tempat, masa dan tarikh akan diumumkan dari semasa ke semasa.

Setiap tetamu atau client yg hubungi dan berjumpa saya untuk appointment kelas atau consultation, saya akan berikan gift istimewa sebagai tanda penghargaan =)

Menarik kan?

Untuk tempahan kelas atau consultation appointment, sila berhubung terus dengan saya ya. Saya akan membantu anda. Saya boleh dihubungi di:-


Call/SMS/Whatsapp
013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com

Facebook
Intan J. Alias


1 comment:

  1. Hmmmm .... this websites is fantastic, I love reading your posts. Keep up the great work! You understand, many people are hunting around for this information, you could aid them greatly. skin bleaching

    ReplyDelete