Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Friday, September 6, 2013

Mary Kay True Dimensions Lipstick

Satu lagi produk terbaru dari MK, yg baru tiba dari US ke Malaysia, iaitu dari range cosmetic lip color, iaitu True Dimension Lipstick.


Apa istimewa dan kelebihan True Dimension Lipstick ini?

(1) Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan

(2) 'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan/mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'

(3) Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant

(4) Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish =)

Antara bahan2 penting lipstick ini ialah:-

(1) Ekstrak Portulaca Pilosa 
- ekstrak dari sejenis tumbuhan bunga dari selatan Amerika dan Brazil yg memberi kontur dan dimensi kepada bibir utk lebih berisi, sihat dan pejal

(2) Palmitoyl tripeptide-38 
- gabungan bahan ini dgn ekstrak Portulaca Pilosa memberikan penampilan yg tampak lebih muda. Ekstrak tumbuhan dan peptida berkuasa ini biasa digunakan dalam produk penjagaan kulit

(3) Vitamin E 
- antioksidan yg membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar

(4) Sunflower Seed Oil, Jojoba dan Mango Butter 
- formula yg ringan, ultra berkrim mengandungi campuran minyak bunga matahari, jojoba dan mango butter yg terkenal dgn benefit/kelebihan pelembapannya.

True Dimension Lipstick ada 8 shades semuanya.. 

TrueDimension Lipstick shades
More info, boleh klik sini ya =)

Pengalaman saya bila apply lipstick ini, ianya senang utk glide atas bibir saya. saya rasa bibir saya lebih lembap dan still rasa selesa. tidak mengeringkan dan warna yg saya cuba ialah First Blush yg memberi natural look pada bibir saya. Cantik warnanya! (saya akan upload gambar kemudian, hehe)

Jika anda ingin merasai sendiri kemewahan dan kelembapan bibir anda dgn True Dimensions ini, boleh hubungi consultant MK anda ataupun boleh juga hubungi saya jika anda pertama kali ingin mencuba produk MK =)


INTAN ALIAS
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp
013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com


No comments:

Post a Comment