Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Wednesday, September 4, 2013

Lipstick Party Mary Kay
Wahhh.. kami Consultant Mary Kay mmg suka anjurkan gathering yg berkaitan kecantikan. Di samping berpeluang memanjakan diri, participants atau tetamu juga dapat menambah pengetahuan tentang tips kecantikan, teknik solekan dll.

Mary Kay Lip Care and Lip Color

Salah satu acara yg kami anjurkan utk tetamu kami ialah Lipstick Party dimana tetamu dpt merasai spa bibir, mencuba koleksi gincu yg mewah dgn pelbagai warna/shades dan mempelajari tips ttg penjagaan bibir dan teknik mengenakan gincu. Acara ini tidak mengambil masa yg lama pun, so amatlah sesuai utk diselitkan dalam acara gathering sesama kawan2 wanita, dan boleh diadakan di rumah, di pejabat dll.

Dalam acara LP ini, kita akan pamper dan buat makeover special utk bibir anda. ErK? Bibir pun ada makeover tau, don't play play heheh.

Salah satu bahan yg anda akan gunakan semasa LP ini ialah Satin Lips set dan Nourishine Lip Gloss! Best tau Satin Lips & Gloss nie, you're going to love it =)

Plus, ada sesuatu yg ekstra utk para tetamu yg menjemput kami utk Lipstick Party ini... jeng jeng.. surprise hihi =)

True Dimension Lip Color

MK Creme Lipstick
Nak cuba gathering dgn acara Lipstick Party ini? Hubungi saya utk keterangan lanjut =)

INTAN ALIAS
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia


Call/SMS/Whatsapp
019-236 8847 / 013-2500 507


Email
intanjufflisa@gmail.com


No comments:

Post a Comment