My Transformation


Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Thursday, July 14, 2016

Cerah Berseri dengan Mary Kay Melacep Plus+ Luminous System


The latest Mary Kay skincare range antara yang terbaik : MelaCEP Plus+ Luminous !





MelaCEP Plus+ Ultimate Serum



MelaCEP Plus+ Luminous set ini memberikan lembapan dan sekaligus memberi kejernihan/pencerahan tanpa pengelupasan yg berbahaya.

Set ini sesuai utk semua jenis kulit dan ia bertindak secara lembut.

tapi hati2, jika kulit sensitif or berjerawat, saya tak galakkan mula dengan set ini. 
Pulihkan jerawat anda dahulu, bila dah stabil baru boleh upgrade kepada item set MelaCEP ini satu persatu. Sila rujuk Consultant anda ya =)

Set MelaCEP Plus+ ini terdiri daripada 5 beradik, hehe, iaitu:-

Foaming Cleanser
formula buih lembut, memberi lembapan sambil
menanggalkan impurities / kekotoran

Mask
dengan fungsi merawat dan memberi lembapan, mencerahkan tona kulit

Freshener
Melembutkan kulit, meratakan skintone tanpa rasa berminyak

Ultimate Serum
Sgt2 best sebab ia tidak berminyak, menambahkan kejernihan (glowing) dan 
meratakan skintone, memudarkan jeragat dan tompok hitam

Ultimate Cream
Memberi lembapan kepada kulit sehingga 24jam


Siapakah pengguna yang akan menyukai Set Melacep Plus+ ini?

yg berkulit kusam, rasa mcm kulit bertompok2
yg kulitnya dah putih, tapi kurang seri
yg mempunyai masalah JERAGAT atau PIGMENTASI

Key Ingredient
Shitake Mushroom extract - terkenal dengan fungsi memberikan kejernihan kulit

Saya sendiri pakai satu set yang terdiri daripada Pencuci, Softener, Mask, Ultimate Serum dan Ultimate Cream. Mengurangkan kekusaman, menambah lembapan dan kilauan pada kulit.

Berikut adalah salah satu real testimoni pelanggan / kenalan saya yg telah merasai dan menikmati benefit dari
MelaCEP Plus+ skincare range:-



Ni customer saya, dari Kajang, beliau memakai hanya Mary Kay MelaCEP Plus+ Foaming Cleanser dan Ultimate Cream sahaja.

(1) Sunburn kurang
(2) skintone lebih sekata
(3) dapat pujian dari husband beliau, rasanya yg ni paling bermakna sekali kan.. =)


So, amacam?

Nak cuba sendiri? Jom hubungi saya segera untuk free consultation =)



Intan Alias
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp
013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com

No comments:

Post a Comment