Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Monday, June 2, 2014

Aktiviti Hujung Minggu - Makeover & Makeup Class

Alhamdulillah.. yeayy misi makeover dan makeup lesson kami telah berjaya di Batang Kali Selangor pertengahan Mei lepas. Peserta berpuas hati dgn tips dan info ttg solekan yg dikongsi bersama oleh MUA Sukma Suherman. Lepas nie boleh berlatih mekap sendiri la ya.. =)

Terima kasih kerana sudi join kelas kecil kami ini.


Dan berikut ialah antara makeover terbaik yg saya sempat capture. 
Cantik kan mereka2 ni..?Pada masa yg sama juga, di MK Centre di Petaling Jaya turut meriah dengan lebih ramai peserta makeover. Semua join sbb nak participate Dream Beautiful Makeover Contest 2014. Tahniah n terima kasih diucapkan atas sambutan yg diberikan =)

*gambar sekitar workshop akan saya upload kemudian untuk tatapan semua readers ya =)

Facial, Makeup Class dan Sesi Makeover sentiasa dibuka untuk semua wanita di luar sana yg berminat nk belajar ttg tips kecantikan. 

Personal and individual classes juga amat dialukan - di sekitar Lembah Kelang shj buat masa ini, harap maklum ya. 

Untuk di luar Lembah Kelang, boleh saya suggest untuk organize satu mini workshop utk sama ada facial and/or solekan. Anda boleh berhubung dengan saya untuk info lanjut tentang bagaimana saya boleh bantu anda untuk mini beauty workshop/classes anda =)

Silalah berhubung dengan saya Intan Alias atau beauty consultant anda ya =)


INTAN ALIAS
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp
019-236 8847 @ 013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com


No comments:

Post a Comment