Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Monday, August 5, 2013

Ramadhan bersama MK

Alhamdulillah, tahun ini merupakan kali kedua saya menyambut Ramadhan sebagai seorang Perunding Kecantikan Mary Kay. Beberapa hari lagi kita bakal menyambut Syawal pula. Kejapnya masa berlalu kan..

Suprisingly, Ramadhan kali ini membawa rezeki lebih sedikit drp biasa, dan jadual saya setiap minggu dlm bulan ini sgt2 pack. Penuh dgn aktiviti2 Memperkayakan Kehidupan Wanita, syukur alhamdulillah.

Bulan ini rasanya saya telah all out sepenuh tenaga dan minda saya utk membantu para wanita yg memerlukan. Dari utara ke selatan tanahair saya travel utk bertemu wanita2 yg ingin mengubah kehidupan mereka bersama Mary Kay. Baik dari segi ingin mencuba dan merasai kehebatan produk skincare dan kosmetik sempena Aidilfitri mahupun majlis istimewa mereka, saya juga telah berkongsi peluang keusahawanan Mary Kay bersama beberapa wanita yg serius utk mengubah kehidupan mereka. Mereka sgt2 teruja lalu sign up sbg consultant di bwh bimbingan unit kami.

Di samping itu, saya juga telah mengadakan mini workshop saya sendiri di utara tanahair. Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar =)

Adalah satu perasaan yg menyeronokkan apabila dpt berkongsi ttg ilmu kecantikan dan perniagaan kpd mereka. At the end of the day, kesemua mereka kelihatan lebih cantik dan menawan serta lebih berkeyakinan terhadap diri sendiri.

Saya harap akan dpt membawa mereka ke arah mencapai impian mereka melalui MK ini, insya Allah. Doakan kami ya... =)

bersama salah seorang rakan consultant sepasukan sayabersama peserta2 dan bakal consultant sepasukan saya semasa Mini Workshop Jom Cantik saya di Kuala Perlis baru2 ini


INTAN ALIAS
Independant Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp
013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com

No comments:

Post a Comment