Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Monday, August 5, 2013

Alhamdulillah.. My Achievement as Mary Kay Star Consultant

Laluan karier sebagai MK Consultant masih panjang. Ladder of Success atau Star Consultant adalah antara program yg harus seorang BC sertai. Kerana melalui program challenge ini, seorang BC akan lebih berusaha untuk mencapai target atau sasaran jualannya dengan lebih gigih dan mendapat income yg lebih tinggi. Kerana di akhir program ini BC yg berjaya mencapai tahap2 tertentu akan dianugerahi gelaran Star Consultant di samping mendapat hadiah2 menarik.

Sekali lagi, syukur kerana saya telah berjaya mencapai Star Consultant sekali lagi pada suku tahun ke-4 Seminar 2013. Kali ini saya mencapai tahap Ruby Consultant iaitu Star di tahap kedua selepas Sapphire.

Untuk Quarter 4 tahun 2013 ini, saya memang sasarkan untuk mencapai Ruby, sebab hadiahnya amat2 saya minati iaitu Special MK One Woman Can Overnight Bag dan Multipurpose Bag yg cantik ini. Selain itu, nama kita juga tersenarai dalam majalah MK Applause pada Ogos baru2 ini. Semakin tinggi star nya, semakin menarik dan besar hadiahnya =)


Dengan mencapai Ladder of Success ini juga, saya mampu mencapai income sehingga RM3k ++. Alhamdulillah rezeki Allah.. Dengan program ini juga, keyakinan saya terhadap perniagaan kecantikan MK semakin tinggi.

Ini menunjukkan MK amat menitikberatkan Consultant nya untuk mencapai impian mereka. Atas sebab itulah MK banyak mengadakan program cabaran seperti ini untum memajukan perniagaan consultant kecantikannya.

Saya ingin kongsikan peluang perniagaan ini untuk sesiapa yg berminat untuk mengubah kehidupan mereka. 

* Salah satu criteria bakal MK Consultant ialah : "Suka Dapat Hadiah"... Memang calon yg sgt2 sesuai.. Hubungi saya ya =)

INTAN ALIAS
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp
013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com

No comments:

Post a Comment