Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Friday, August 30, 2013

Jamuan Aidilfitri 2013

Hai Hai Hai..

Baru2 ini, saya telah menghadiri jamuan Hari Raya anjuran Directors dari ESSD Nafisah Area. Bertempat di pusat latihan kami FSTC di Dataran Sunway Kota Damansara.

Wah aneka juadah raya disediakan. Semua sedap2 lak tu. Dan consultant n tetamu yg hadir pun semua cantik2 berpakaian tema Hari Raya. Meriah sgt2. Terima kasih akak2 Directors sekalian kerana mengadakan jamuan ini. Alhamdulillah murah rezeki kami malam itu. =)

Oh ada cabutan hadiah bertuah n duit raya lagi.. sgt2 lah seronok kami di malam itu! 
Hehe

Sekaligus selepas jamuan tersebut, diadakan Majlis Penganugerahan atau Recognition Ceremony utk kami Consultants dari area beliau. Di majlis inilah segala pencapaian kami di bulan lepas diiktiraf dan dihargai. Untuk semua achievers diberi hadiah2 oleh Sales Directors unit masing2. Macam penyampaian hadiah kat sekolah dulu2, cuma Recognition Nite ini diadakan setiap bulan, bukan setahun sekali dua ya hihi. Tu yg best jadi Consultant di Mary Kay =)

Sekali lagi, Alhamdullillah, saya antara Achievers untuk Kategori Sharing (Top 3) dalam unit saya Beaute Butterfly di bawah pimpinan SSD Rokie. Dan pada malam tu juga saya diberi penghargaan kerana move up sebagai Senior Consultant. Syukur, kerana saya telah perkenalkan MK kepada team mates baru saya. Bila dah move up or naik pangkat nie, tanggungjawab sebagai seorang Leader sudah bermula. Semoga saya bersama2 pasukan saya dapat melalui perjalanan kami di MK dgn jayanya. Doakan kami ya! =)Yang ni pula saya bersama Sales Director di  bawah Area ESSD Kak Nafisah. Ada beberapa orang lagi yg takde dalam gambar nie huhu. Apa2 pun, semuanya sgt2 best dan byk ilmu dikongsi bersama kami. dan macam keluarga dah rasanya.

InsyaAllah saya akan bersama mereka sbg Sales Director juga suatu hari nanti. 
Aminnn.... =)


They're all my inspiration! TQ semua... love u ladies !!


INTAN ALIAS
Independent Senior Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp
013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com

No comments:

Post a Comment