Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Monday, June 10, 2013

Testimonial - Timewise Anti Ageing & Botanical Effects

Hari ni saya nak kongsikan testimonial saya sendiri yg menggunakan rangkaian MK Timewise Skincare selama lebih kurang 3 bulan 
(mac - june 2013)

Alhamdulillah, kulit saya kelihatan bertambah muda (diskaun a few years haha), lebih sihat, lembut dan licin.Gambar yg atas ni masa July 2012, lepas 2 bulan menggunakan Botanical Effects set.


Ini yg terkini sekitar awal June 2013 =)

Pada peringkat awal selama 10 bulan yg pertama, saya telah menggunakan Botanical Effects set sebanyak 2 set, then baru kulit saya bersedia utk Timewise set. 

Dengan knowledge, pendedahan kepada cara2 untuk mendapatkan kulit yg sihat dengan cara yg selamat dan optimum, ditambah dgn consistency dan kesabaran, telah membantu diri saya untuk mendapatkan result pada hari ini.

Syukur kini saya lebih yakin utk berhadapan dgn orang ramai dengan penampilan dan wajah yg lebih fresh walaupun tanpa mekap yg tebal.

Saya ingin membantu dan berkongsi dengan sesiapa shj yg mempunyai masalah dengan kulit mereka dan yg ingin mengubah penampilan.

Jom hubungi saya hari ini untuk rundingan percuma anda.

I Love My Mary Kay =) 


INTAN ALIAS
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp 
0132500507

Email ke intanjufflisa@gmail.com

No comments:

Post a Comment