Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Friday, June 14, 2013

Testimonial - Makeover bersama Mary Kay

Alhamdulillah, syukur kerana saya diberi kepercayaan dan peluang untuk membantu ramai wanita untuk improve-kan keadaan penampilan wajah mereka. 

Berikut ialah antara makeover favorite saya. Unfortunately byk lagi yg tidak sempat saya rakamkan. Maybe next time =)

Walaupun baru hanya sekadar sekali mencuba rangkaian produk MK, secara percuma, terdapat perbezaan dan mereka semua berpuas hati, Alhamdulillah.

Personally, terbit rasa kepuasan dan kegembiraan dalam hati saya melihat mereka tersenyum memuji penampilan mereka selepas di-makeover, walau hanya dengan solekan yg minima. Furthermore, mereka semua telah mencuba skincare MK secara lengkap yg sesuai dgn keadaan dan keperluan kulit masing2.

Tidak kira jauh dan dekat, dari Selatan ke Timur tanahair saya bertemu dgn wanita2 ini yang sama2 mengambil berat akan kesihatan dan kecantikan. Atas sebab itu, misi saya akan diteruskan untuk membantu lebih ramai wanita di luar sana.

Jika anda juga inginkan makeover percuma seperti mereka ini, jangan malu jangan segan, hubungi saya hari ini ya =)


INTAN ALIAS
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp 
013-250 0507

Email to intanjufflisa@gmail.com


Petaling Jaya

Kuala Terengganu


Yong Peng, Johor

  

Kuala Lumpur


Kuala Lumpur


Puchong, Selangor


Puchong, Selangor
No comments:

Post a Comment