My Transformation


Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Wednesday, June 26, 2013

Kiss Personality - Mengetahui Personaliti melalui Bentuk Bibir Anda =)

hi ladies =)

yeayy, hari ni saya buat Lip Personality Test. 

Dikatakan melalui bentuk bibir kita boleh mengagak dan mendapat gambaran tentang personaliti seseorang. ada beberapa bentuk bibir yg menggambarkan *personaliti kita sama ada kita ni seorang yang:-

1. Divine Diva - anda mempunyai kuasa pemikat dan karisma

2. Hippie Chic - anda  mempunyai minda yg cekap, karekter pemenang dan daya penarik serta gaya yg hebat

3. So You-nique - anda seorang individu yg sejati, berjiwa bebas dan membuat peraturan sendiri

4. Lucky Charmer - anda seorang yg kreatif, cergas, inovatif dan sangat menghiburkan

5. Opti-mystique - anda seorang yg yakin dan optimistik

6. Livin' Out Loud - anda seorang yg peramah, cergas, berbakat dan bijak dalam komunikasi

7. Expressionista - anda seorang yg berimaginatif dan berani menyuarakan pendapat serta sukakan adventure

8. Handle-With-Care - anda sgt intuitif dan sensitif/peka, dgn minda yg tajam dan jelas

9. Glow Girl - anda penuh bersemangat, mempunyai pendirian yg kuat

10. Passion Forward - anda seorang idealis, suka memberi dan peramah



So saya pun saja je cuba nak tengok what my lips are saying about me =)

here goes nothing..


percubaan beberapa kali untuk mempastikan bentuk bibir saya.

dan akhirnya..


Bentuk bibir seperti ini menunjukkan saya seorang yg berpersonaliti 

"OPTI-MYSTIQUE" ... =)



hm, ada betulnya juga kerana saya sentiasa mencari sebab agar saya sentiasa positif dan bersangka baik. dengan ini, saya tidak risaukan sangat apa yg diperkatakan orang lain dan sentiasa memandang ke depan insyaAllah =)

oh by the way, lipcolor yg saya gunakan utk Kiss Personality ini ialah MK Creme Lipstick Toffee. Warna universal yg sesuai utk semua bibir =)

So, apa agaknya personaliti anda..?

Jom ! Bersama saya  untuk mengetahuinya melalui game KISS PERSONALITY bersama MK!

Boleh diselitkan dalam girlfriends gathering anda, so takde la boring sgt kann =)

Don't Forget To Smile ya!

Intan Alias
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp
019-236 8847 / 013- 2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com

No comments:

Post a Comment