My Transformation


Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Thursday, March 3, 2016

Gallery : JOM CANTIK L.O.V.E Beauty Workshop - February 2016


Hai hai, hallu.. to you =)

Sebagaimana yang diwar-warkan sebelum ini, alhamdulillah, telah berlangsungnya bengkel kecantikan JOM CANTIK siri L.O.V.E pada 28 Februari 2016 yang lalu di Petaling Jaya, telah mendapat sambutan yg hangat uols!

Untuk para peserta tetamu yang hadir, terima kasih banyak2 dan jemput datang lagi ke event kami yang akan datang ya. Crowd seramai lebih 40 orang yang sporting giler beb. 

Thank you sooo much. You all rocks! =)

Seronok lihat para tetamu kami yg 'meriah' dan fun. Mereka sangat2 enjoy dengan aktiviti yang diaturkan. 

Banyak tips dan info kecantikan yang telah dikongsikan, semoga bermanfaat untuk semua ya =)

OKlah, meh saya 'belanja' uols moment2 ketika bengkel tersebut ya.








Amacam, best tak.. diorang ni enjoy betul tau. Seronok sangat2 sesekali pamper dan manjakan diri macam ni kan.

Kami juga telah adakan satu sesi khas di mana para beauty consultant yang telah perform dengan cemerlang pada bulan Januari 2016 diiktiraf dan mereka dapat hadiah dari Sales Director kami.

Best kan, setiap usaha / effort yang dicurahkan mendapat penghargaan. Bukan setakat tahunan, malah bulanan. Tidak semua tempat yang mendapat treatment sebegini.

Ini baru 'pentas' kecil-kecilan, tengoklah macam mana para Beauty Consultant MK yang telah tunjukkan prestasi cemerlang tahunan mereka diberi reward dan recognition di pentas yang lebih besar dan mega, iaitu di majlis Seminar tahunan syarikat yang selalu diadakan dalam bulan September nanti. Later saya akan kongsikan =)

OK, last but not least, lets feast your eyes dengan video pendek ini.

*psst psst, kalau nak experience event macam ni juga, jom hadir ramai2 in next event kami March ini ya. 

Hope to see you soon =)


video



INTAN ALIAS
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp/Telegram
013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com





No comments:

Post a Comment