My Transformation


Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Wednesday, February 17, 2016

NEW MARY KAY STARTER KIT 2016 - GORGEOUS!


PERHATIAN kepada SEMUA BAKAL BEAUTY CONSULTANT MK 2016!

Mary Kay telah mengeluarkan Starter Kit baru ladies !

Bermula dari January 2016, semua perunding kecantikan yang mendaftar bersama MK akan menerima *Starter Kit model terkini.  

*jika anda pilih jenis Timewise

Cantik bak ang! Untung sangat2 tau uols. Design lebih simple, elegant dan profesional kan.

Kami yg senior2 ni dah tak dapat dah beg kit mcm ni. Huhu (tapi takpe, kami juga insyaAllah berpeluang dapat beg lain, as hadiah dari MK.. pun best juga, Alhamdulillah. hihi)

OK jom kita tengok mcm mana rupanya ya =)

Yg latest one 2016. Smart giler!
Kalau nak pakai cenggitu je pun cantik tau. Macam handbag jadinya. 
Saiznya tak besar mcm starter kit yg sebelum ini.

Design-nya lebih tampak profesional. Orang tengok pun akan terpegun WOW! 

Okey.

Meh kita tgk evolusi Starter Kit dari Mary Kay ini pula..

Previous MK Starter Kit Bag
The first one ni, rasanya batch sebelum 2012. Tak sure start tahun bila. This one saya pernah nampak my seniors pernah bawa. Simple je kan. Mcm tote bag.



Ahh, this one was in my time, masa 2012 bulan Mei. Saya dapat beg yg ini. besar juga. banyak benda boleh muat dalam ni. sekarang saya gunakan beg ni utk my documents and files =)

Yg ini pula time 2013 kalau tak silap saya. most of my consultants berpeluang dapat beg design yg ini. This one named Timewise Starter Kit.

Sangat spacious, macam2 boleh isi. even your demo set and makeup boleh muat =)

and it came 2 in 1 tau, ada bag organizer sekali. sngat senang nak susun barang2 kita. 
Ada byk ruang dan poket boleh selit2. best juga =)

Last one yg warna pink ni, keluar lewat sikit daripada yg 2013 tadi. iaitu pada 2014. SK ni adalah extension daripada SK Timewise tadi, iaitu Botanical Effects punya. 

Pun 2 in 1 juga, dia ada mini tote bag sekali. boleh la isi makeup items. yg besar warna pink pun best, saiz macam handbag tote yg besar tu. 

sesuailah untuk yg muda2 sikit kan. SK jenis ni masih available sampai ke hari ini.


So, macam mana, cantik2 kan Starter Kit kita?

Dengan SK inilah bermulanya sebuah perjalanan bisnes kecantikan yang penuh bewarna-warni, bermulalah perjalanan karier yang diimpikan oleh setiap wanita.

Mahukan perjalanan karier yg menarik ini untuk anda sendiri?

Mari saya cerita lebih lanjut.

Manalah tahu kan. Maybe Mary Kay is for you too =)

Cepat2 hubungi saya ok =)


INTAN ALIAS
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp
013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com


No comments:

Post a Comment