My Transformation


Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Friday, February 14, 2014

Guest Event Special Invitation - SNSD Pam Fortenberry Slate


Saya sgt2 teruja dgn adanya event yg istimewa yg hanya diadakan dlm beberapa kali dlm setahun ini. Kerana buat julung kalinya seorang wanita hebat dari USA yg bertanggungjawab membawa Mary Kay ke Malaysia 14 tahun dulu, turun padang sekali lagi melawat para consultant dalam Area beliau di Malaysia.

Tidak lain dan tidak bukan, beliau ialah Senior National Sales Director Pam Fortenberry Slate yg merupakan yg terawal membuka peluang kerjaya bersama Mary Kay untuk wanita2 di Malaysia pada tahun 2000, 14 tahun yg dulu.

Kehadiran beliau di Kuala Lumpur kali ini ialah untuk personally bertemu dgn key people atau wanita2 Malaysia yg menjadi tunjang kpd MK yg berkembang mekar sejak 14 tahun yg lalu. Di samping itu, beliau juga ingin berkongsi ttg peluang karier atau career opportunity kepada lebih ramai wanita di Lembah Kelang dan Penang dalam bulan Februari 2014 ini. Selalunya tetamu akan terpegun mendengar cerita dan perkongsian dari Pam ini. Aura National SD ni lain macam sikit. Hehe..

Bukan calang2 wanita ya kawan2, yg sanggup dtg jauh beribu batu semata2 untuk bertemu kita semua. Mesti ada sesuatu yg istimewa yg ingin beliau sampaikan khas untuk wanita2 di Malaysia ttg career yg rewarding ini.

Pam akan bersama kita di Armada Hotel Petaling Jaya untuk event ekslusif ini, dan sgt2 excited utk bertemu kita semua. Details nya seperti berikut :-


GUEST EVENT WITH SENIOR NATIONAL SALES DIRECTOR
PAM FORTENBERRY SLATE

Tarikh & Masa
26 Februari 2014 (Rabu)
730pm - 930pm

Tempat
Arcadia 2, Level 3, Armada Hotel
Petaling Jaya, Selangor.

Siapa yg sesuai dan patut hadir?

Wanita atau sesiapa shj yg sedang mencari peluang mengubah diri atau nk buat something meaningful utk diri sendiri atau yg tersayang, yg mencari peluang perniagaan profesional, yg mencari sesuatu utk membantu diri sendiri dan menambah nilai kehidupan org lain, atau sekadar nak tahu betul ke apa yg saya tulis dlm blog nie yg best2 pasal MK, hehe =)

All in all, event ini special utk sesiapa yg ingin tahu apa itu Mary Kay sebenarnya. dan ingin berkongsi maklumat dgn anda yg masih tertanya2 dan mencari jawapan, mcm mana Mary Kay boleh mengubah kehidupan seseorang, in this case, bagaimana MK telah membantu Pam menjadi seorang jutawan wanita yg berjaya.

Selain itu, beliau juga akan bertemu consultants dan tetamu2 di Penang untuk berkongsi kisah beliau. Selepas itu, Pam akan bersama para leaders atau Sales Director dari Area naungan beliau dalam satu event Sales Director Retreat, iaitu event special khas untuk Sales Directors shj. Di mana? Lone Pine Resort yawlss.. a 5-star resort di Penang. Dalam event tu, pada SD akan diraikan dan menjalani sesi2 yg best bersama Pam. Dan juga, setiap seorang akan dpt hadiah2 dari Pam dari US. Woww.. bestnya jadi SD. Saya juga akan menyertai mereka suatu hari nnt, insyaAllah doakan ya =)

Saya sendiri pernah beberapa kali bertemu Pam ketika beliau datang melawat kami di Malaysia, dan sempena event Seminar 2012, Career Conference 2013 dan Seminar 2013. 

Saya juga tak dapat lupakan, ada satu ketika semasa hari pertama Seminar 2013 yg lalu, semasa saya melangkah masuk ke dewan, tangan saya pernah ditarik oleh Pam, lalu Pam mengucapkan "Hi dear, welcome to Seminar. You look great today!" Saya terpegun dan melemparkan senyuman dan menjawab "Thank you Pam. You look great too!" Saya betul2 terkejut kerana dlm keriuhan dan ramainya consultant meluru masuk ke dewan mencari tempat duduk, Pam sempat grab tangan saya, kerana beliau tahu yg saya berada di bawah Area beliau dgn melihat tag nama saya. Pada masa itu, saya hanyalah seorang Senior Consultant, belum lagi Red Jacket, Sales Director jauh sekali. Pun ditegur oleh Pam. Pada saya, seorang Leader yg baik mempunyai ciri2 humble dan berjiwa rakyat. Cewahh.. =)

Pam's Awards Night 2013

Dengan itu, dgn terujanya saya ingin menjemput anda untuk menjadi salah seorang tetamu istimewa utk bersama saya berjumpa dan mendengar sendiri perkongsian yg menarik dari Pam yg merupakan seorang yg sgt merendah diri dan sgt bersemangat Go Give ini. Semoga dgn kisah2 dan sharings dari beliau akan memberi inspirasi dan motivasi utk kita semua.

Jika berminat untuk hadir bersama saya, boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut ya. Oohh, dan akan ada gift istimewa dari saya, hanya utk tetamu2 saya ya. =)


INTAN ALIAS
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp
019-236 8847 @ 013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com




No comments:

Post a Comment