Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Wednesday, January 29, 2014

Jemputan ke JOM CANTIK Beauty Workshop - Februari 2014

Hai hai hai..

Alhamdulillah, bengkel JOM CANTIK kami siri SECANTIK RAMA-RAMA pada 26 Januari lalu telah berlangsung dgn jayanya, dengan penyertaan peserta dan consultant seramai lebih kurang 30 orang y'alls .. semoga para peserta pulang dgn senyuman setelah wajah mereka di-makeover dgn cunz nya, dengan bantuan dan guidance para consultant. Dan untuk consultant pula, especially consultant yg baru join team kami, mereka pulang dgn ilmu tentang penjagaan kulit wajah dan makeup yg telah ditampilkan. =)

Bengkel Kecantikan Secantik Rama-rama 26 Jan 2014
@ VSQ Petaling Jaya

Untuk aktiviti bulan Februari pula, kami bakal mengadakan kelas solekan dan kecantikan 'JOM Main-main Makeup" pula. Details nya seperti berikut:-"JOM Main-main Makeup" Beauty Workshop

Tarikh & Masa
16 February 2014 (Ahad)
10 pagi - 230petang

Tempat
FSTC, 28-3 Jalan PJU 5/11, Dataran Sunway, Kota Damansara
(berhampiran Starbucks, Kayu Nasi Kandar, Paparich)

Aktiviti
Mempelajari teknik solekan untuk acara malam & harian
Sesi Facial Langkah demi Langkah
Hands & Lips Spa
Career Opportunity
Cabutan Bertuah & Kuiz

Anda dijemput hadir untuk menyertai workshop ini, kerana kami ada MUA Undangan Khas yg istimewa yang akan memberi talk dan demonstrasi solekan. Beliau amat berpengalaman dalam andaman dan solekan pengantin dan kini baru membuka butik pengantinnya sendiri dalam umurnya yg sangat muda. Hebatnya MUA ini.. =)

Limited Seatings iaitu 30 tempat shj. First come first serve ya!

Jom bersama kami, merasai pengalaman baru yg menyeronokkan, di samping mempelajari pelbagai ilmu dan tips kecantikan yg diminati wanita =)

Untuk tempahan & info lanjut, sila cepat2 hubungi saya ya..


INTAN ALIAS
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp
019-236 8847 @ 013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com

No comments:

Post a Comment