Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Wednesday, January 2, 2013

Selamat Tahun Baru 2013 - Jemputan Ke Bengkel Kecantikan "Secantik Rama-Rama"

Assalamualaikum, Hai semua :)

Kita dah pun melangkah ke tahun yang baru 2013. Selamat Tahun Baru y'alls hehe. Semoga tahun ini kita sama2 menghargai n memperingati kenangan2 indah dan memperbaiki kesilapan yg lepas kan. Dan tidak dilupa, mari sama2 kita tanamkan niat baru utk kita capai dalam tahun 2013 ya :)

Bersempena tahun baru ini, dengan azam2 yang baru, Intan juga nak ajak semua, jom kita tanamkan azam yang baru untuk tingkatkan kesedaran dan pengetahuan sedia ada tentang penjagaan kesihatan & kecantikan wajah dan penampilan kita. 

Kenapa?

Kita sebagai wanita di alaf baru ini harus juga menitikberatkan penampilan luaran seiring dengan aspek2 penting yg lain spt moral, spiritual, kesihatan, hubungan sesama manusia dll ke arah mencapai keseimbangan dalam kehidupan kita. Lebih2 lagi kita wanita yang hidup dalam arus pemodenan yang penuh dengan cabaran. Dengan adanya kehidupan yang seimbang, kita akan lebih gembira dan tenang dalam melalui kehidupan seharian.

Oleh itu, dengan permulaan tahun baru ini, Intan nak menjemput semua ke Bengkel Kecantikan kami anjuran Beaute Butterfly Unit dari Mary Kay Malaysia sebagai permulaan anda dalam meningkatkan kesedaran dan pengetahuan dalam penjagaan kecantikan dan penampilan diri.

Bengkel/workshop ini akan menampilkan tenaga pengajar dan consultant yg berpengalaman dan mesra yang bakal berkongsi info dan tips kecantikan dengan para peserta. Anda pasti akan seronok ! :)

Tarikh : 13 Januari 2013 (Ahad)
Masa : 9.30 pagi - 2 petang
Tempat : Dewan PUSMA, Aras 2, Medan MARA, Jalan Raja Laut KL.
Yuran : RM20 sahaja

Aturcara:-
- Skin Analysis
- Hand & Lip Spa session
- Step by Step Facial session
- Makeover session
- Preview Kerjaya Perunding Kecantikan Mary Kay
- Cabutan Bertuah


*Refreshment dan Door Gift utk para peserta. Peralatan dan bahan juga kami akan sediakan.Kami telah banyak mengadakan bengkel dan kelas kecantikan utk para wanita di area KL, PJ, Penang, Johor Bahru, Kota Kinabalu dan lain2.

Rata2 peserta bengkel kami telah berpuas hati dan pulang dengan senyuman kerana bukan setakat wajah dan penampilan mereka semakin cantik, mereka juga bakal merubah kehidupan mereka dengan info dan perkongsian daripada kami.

In sha Allah, kami yakin, anda pun akan mempelajari sesuatu untuk anda sendiri dengan menyertai Workshop bersama kami :)

Berminat? Jom hubungi Intan utk keterangan lanjut dan tempahan seating ya. Saya sedia membantu.

Jumpa anda di sana... :))

INTAN ALIAS
013 2500 507
intanjufflisa@gmail.com

No comments:

Post a Comment