Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Wednesday, July 4, 2012

Yeayy~! Beauty Workshops Here Again..

sepanjang 2 bulan++ saya bersama unit Beaute' Butterfly di bawah kepimpinan Senior Sales Director K.Rokie, byk yg saya belajar dan pengalaman bersama MK so far semuanya seronok :))

Dengan adanya beauty workshops seperti ini, para tetamu akan berpeluang mempelajari ttg rutin penjagaan kulit muka yg betul dan teknik solekan dengan menggunakan rangkaian product MK. di samping itu, para tetamu diberi pendedahan ttg peluang kerjaya sbg seorang BC di bawah naungan MK. sesuailah dengan perumpamaan "tak kenal maka tak cinta".. hehe. feedback dari tetamu kami so far alhamdulillah semuanya positif. nak kenal kami dgn lebih mendalam, jom ikuti Beauty Workshop atau Skin Care Class kelolaan Beaute' Butterfly Unit ya.. anda pasti akan berseronok.. :)  

ada beberapa Skin Care & beauty events telah unit kami anjurkan. antara yg terawal ialah SMILES Skin Party pada pertengahan May 2012 lepas. bertemakan Botanical Effect skin care range (Hijau Putih). Saya membawa beberapa rakan utk sertai beauty workshop tersebut dan salah seorangnya dah jadi BC :))

Event pertama saya :- 


Ni la Syafiza, new registered BC for May 2012

 next event ialah Sweet Lavender Party (tema Lavender - Ungu) pada 24 June 2012.
beberapa org BC di bawah pimpinan Kak Rokie :)Next event dalam July ialah AS BEAUTIFUL AS BUTTERFLY SKIN PARTY yg bakal diadakan pada 15/7/2012 (Ahad). Jom jom sama2 memeriahkannya!


Agenda:-
930am - Registration
Skin Analysis & Profiling
Satin Hand Pampering & Lip Spa session
Skin Care / Facial session
Make up session
MK Career Path
Quizes & Lucky Draws
Miss Butterfly Contest
Individual Consultation

sesiapa yg hadir dgn membawa sekurangnya 2 org kawannya, beliau akan memperoleh hadiah istimewa berupa BUTTERFLY PIN yg cantik dn cute... :)

Jom ssertai kami July ini... tempat adalah terhad. please do contact me to book ur seats :)) 

Untuk tempahan SCC atau ingin bertanya ttg kerjaya sebagai seorang BC, bolehlah hubungi saya ya.

intanjufflisa@gmail.com
013 921 3347

No comments:

Post a Comment