Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Tuesday, January 31, 2017

Free Beauty Classes with Intan Alias


Hi uols.. lama tak bersiaran =)

Mary Kay sekarang telah berkembang pesat di Malaysia, alhamdulillah.

Ini menunjukkan semakin ramai yg aware dan mula mengamalkan rutin skincare yg terbaik.

Syabas diucapkan utk uols =)

Kami menawarkan pelbagai kelas kecantikan atau Beauty Classes utk yg berminat untuk belajar dengan kami, secara PERCUMA shj.

Kelebihan menyertai Beauty Class bersama MK Consultant yg bertauliah ialah..

You got to know more about your skin, Beauty Consultant akan analisa kulit anda

Anda akan pelajari cara2 penjagaan kulit wajah yg betul dan berkesan, step by step

Anda akan belajar teknik solekan yg mudah dan praktikal, personally atau kumpulan kecil

Anda akan dimanja dan dibelai dengan pelbagai lagi produk berkualiti seperti 
spa tangan dan bibir, spa kaki, wangian, bodycare dan sebagainya

Anda tak perlu keluar shopping hadiah (rangkaian produk MK) utk yg tersayang, kerana Beauty Consultant anda sedia membantu anda utk pilihkan dan wrap hadiah anda

Hanya Beauty Consultant yg bertauliah tahu yg terbaik utk keperluan kulit anda =) 


Kalau rasa tak tahu dah nak pakai apa utk skincare anda, dah try macam2 tapi mcm takde kesan,
dah give up dgn skincare anda sekarang, why not, saya cadangkan untuk hubungi saya utk saya bantu anda kembali ceria dan happy dengan skin anda.

Anda pasti teruja dgn transformasi anda nanti.

Untuk yg dah ada Beauty Consultant yg memantau anda, tahniah saya ucapkan.
Teruskan bersamanya untuk beliau serve anda ya.

Yang takde lagi Beauty Consultant, yg niat nak ubah atau perbaiki penampilan kulit anda, saya welcome anda dengan hati terbuka.

Jom saya bantu =)



INTAN ALIAS
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp
013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com

No comments:

Post a Comment