Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Thursday, April 10, 2014

Kelas Solekan dan Tatarias Bersama Sukma Suherman (Sukma Makeup & Beauty) - April 2014Yes, incoming Intensive Makeup Class for this month for you beautiful ladies =)

Istimewa di bulan April 2014 ini, saya akan co-organize Makeup Class Special Edition Bersama MUA Sukma Suherman. Ini merupakan usahasama kami yg pertama =)

Kelas akan diadakan di Bandar Baru Batang Kali, Selangor. So utk warga di Batang Kali dan kawasan sekitarnya, amatlah dialukan untuk menyertai kami ya.


Tarikh & Masa
20 April 2014 (Ahad)
10 pagi - 2 petang

Tempat
Tadika Didik Literasi, Bandar Baru Batang Kali, Selangor

Antara Aktiviti Menarik
Facial Awet Muda Step by Step Di Rumah
Bagaimana mendapatkan Hasil Foundation yg Segar dan Flawless
Teknik Solekan 'Transformasi'
Cabutan Bertuah
Pencarian 'The Makeover of the Day' - ada hadiah Istimewa dari kami!

*sijil penyertaan, refreshment/jamuan, bahan dan peralatan disediakan utk peserta.
*dialu-alukan untuk membawa set berus solekan anda, jika ada

Penyertaan terhad kepada
HANYA 10 SEATS SAHAJA

Siapa MUA Sukma Suherman?

Sukma Suherman merupakan rakan saya yg juga seorang Freelance Makeup Artist Profesional. Hasil kerja beliau sering menjadi perhatian peminat solekan dan wanita2 yg memerlukan perkhidmatan solekan sentuhan beliau yg hebat. Boleh follow laman Instagram-nya sukmasuherman untuk anda Follow perkembangan kerjaya beliau dan melihat hasil sentuhan magikanya yg telah melakukan transformasi yg amat 'WOW' kepada ramai kliennya =)Laman Instagram MUA Sukma Suherman (@sukmasuherman)Cantik kan model2 ini? Semua solekan mereka adalah hasil dari sentuhan Sukma. 

So saya datangkan antara yg terbaik untuk yg berminat nak belajar ilmu seni solekan. Oleh itu, kali ini saya akan bergabung tenaga dgn Sukma untuk berkongsi dan mencurahkan ilmu dan pengalaman yg kami ada bersama anda. Eventho maybe ilmu takde la setinggi mcm orang lain, tapi kerana minat dan passion kami ini, kami ingin membantu seberapa ramai wanita di luar sana yg berminat untuk belajar seni solekan dan tips kecantikan untuk kepuasan sendiri kan. Sudah tentu, para peserta boleh berinteraksi secara terus dgn kami tentang kecantikan =)

Sekali lagi, penyertaan terbuka kepada 10 Peserta sahaja ya. InsyaAllah jika feedback memberangsangkan, kami akan buka kepada lebih ramai peserta pada masa yg akan datang =)

Untuk pendaftaran dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi Intan Alias secepat mungkin. First Come First Serve basis =)

INTAN ALIAS
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Call/SMS/Whatsapp
019-236 8847 @ 013-2500 507

Email
intanjufflisa@gmail.com

No comments:

Post a Comment