Copyright & Disclaimer

Semua Tulisan, Artikel dan Imej di dalam Blog ini adalah HAK, KEGUNAAN DAN PERKONGSIAN PERIBADI PENULIS SAHAJA, TIADA KAITAN DGN SYARIKAT ATAU MANA2 INDIVIDU. Harap pembaca semua enjoy dan terima kasih atas kesudian anda singgah di sini. =)

Thursday, February 7, 2013

Mary Kay "One Woman Can" Beauty Contest

Assalamualaikum, Hai semua!

PERHATIAN UNTUK SEMUA WANITA

Mary Kay akan menganjurkan peraduan atau beauty contest tak lama lagi.Bermula 8 Mac 2013 nanti, ONE WOMAN CAN Beauty Contest akan dilancarkan untuk Memperkayakan Kehidupan Wanita.

Pertandingan Makeover atau transformasi bertujuan untuk mencari 'model' untuk menjadi Cover Girl untuk Mary Kay di Asia.

5 Pemenang Hadiah Utama akan diterbang ke HONG KONG untuk percutian dan information/training session bersama profesionals dalam dunia kecantikan dan peragaan antarabangsa, selama 4 hari. Pemenang tidak akan ke sana seorang, malah akan pergi bersama Consultant-nya sekali. Semuanya 100% ditaja oleh Mary Kay. 

Sgt Exciting y'alls..!!

Di samping itu pelbagai lagi hadiah lumayan menanti anda.

Nak menyertainya mudah sahaja. Tidak perlukan wajah dan tubuh tinggi dan langsing persis model. Atau berpengalaman dalam peragaan atau modelling. Kami hanya perlukan wanita2 yg daring enough untuk membuat makeover mereka sendiri, dengan bantuan dari kami, Mary Kay Consultants anda.

Senang je kan? =)

Anda hanya perlu menghubungi Mary Kay consultants anda untuk set sesi temujanji makeover anda. Mereka akan menerangkan kepada anda dgn lebih lanjut.

Untuk yg tidak mempunyai consultants dan berminat untuk menyertai contest ini, mari hubungi Intan Alias untuk sesi temujanji makeover PERCUMA anda ya!

Let's Do Makeover and WIN WIN WIN!! =)

INTAN ALIAS
Mary Kay Beauty Consultant
013 2500 507
intanjufflisa@gmail.com

No comments:

Post a Comment